HN Group køber ind lokalt

Fra venstre ses produktions- og kvalitetschef Ronni Kamp og direktør for salg og marketing Allan Hansen fra HN Group (i midten) sammen med Zebicons tekniske direktør, Kasper Krogh (th). Foto: Palle Peter Skov


Kunderne hos HN Group i Billund stiller efterhånden så store krav om millimeterpræcision og sofistikeret dokumentation, at plastvirksomheden har valgt at investere i en automatiseret 3D scanner til kvalitetskontrol. Der er tale om en ATOS ScanBox 4105 der er leveret af Zebicon i Billund – som også stiller med ekspertisen til oplæringen af plastvirksomhedens medarbejdere.

Med det nye udstyr kan HN Group måle selv de mindste detaljer på virksomhedens tekniske plastemner:

– Vores kunder udvikler avancerede plastemner, som vi, som underleverandør, skal producere i høj kvalitet og udføre omfattende opmåling af. Det kræver måleudstyr af høj kvalitet, forklarer salgs- og marketingdirektør i HN Group, Allan Hansen.

To kunder har allerede udtrykt ønske om at få deres emner opmålt i den nye ATOS ScanBox, og de nye opmålingsmuligheder har endda også allerede givet en ny tysk kunde i butikken.