Højgaard-brødrene bliver professionelle

Når golfsæsonen går i gang i næste måned, er det med Billund-tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard fra Gyttegård Golf Klub som professionelle. Brødrene debuterer således i de professionelles rækker den 12. februar, når ECCO Tour Winter Series begynder på PGA Catalunya.

– Jeg glæder mig helt sindssygt. Jeg glæder mig til at konkurrere, og man kommer måske til at føle, at det er et helt andet spil. Nu skal vi spille om penge, det bliver specielt. Jeg glæder mig til at træne hver dag og kun fokusere på golf, siger Nicolai Højgaard til golf.dk

Selvom tvillingerne først fylder 18 år til marts, har de altså allerede nu valgt at indlede den professionelle karriere.

– Vi har spillet et helt år på et fint niveau, og derfor har vi lyst til at tage det næste skridt, som er pro-rækkerne. Det kunne være sværere at tage den beslutning og også sværere at finde sponsorer, hvis vi havde haft en træls sæson i 2019, siger Rasmus Højgaard til golf.dk

En agent skal der også til for at styre en karriere som professionel golfspiller. Sådan en har brødrene også fundet. Det er farmand, Ole Højgaard.