Højgaard snuppede sejren i Schweiz

Det blev i weekenden til endnu en turneringssejr i EuropaTouren for unge Rasmus Højgaard fra Billund.

Her snuppede den 20-årige golfspiller fra Gyttegård Golf Klub sejren på Crans-sur-Sierre i de schweiziske alper.

– Det er helt surrealistisk. Jeg havde ikke lige ventet at stå i denne position, men da jeg stod på 18. tee, vidste jeg, at jeg skulle lave en birdie for at have en chance for at vinde. Benene rystede under mig, da jeg stod over mit birdieputt, men heldigvis holede jeg, og det er skønt, at publikum nu er tilbage og skønt at mærke deres jubel. Det er helt crazy, sagde Rasmus Højgaard efter sejren til Dansk Golf Union.

Rasmus Højgaard sluttede fænomenalt af med at gå en afslutningsrunde i 7 under par og overhalede således 14 spillere på én dag.

Rasmus Højgaards to tidligere sejre på europatouren var AfrAsia Bank Mauritius Open i december 2019 og ISPS Handa UK Championship i august 2020.