Hvem skal betale corona-regningen?

Privatfoto


Det Radikale Venstre i Billund kommune har fået gennemført den årlige generalforsamling og her var der først og fremmest stor glæde over endelig at kunne samles igen.

Men der var også en bekymring i forhold til de enorme omkostninger, som corona pandemien forårsager.

– Der bliver både lokalt og på landsplan brug for stor økonomisk ansvarlighed samt en sikring af, at det ikke bliver de svageste, der rammes hårdest i den kommende tid. Og her vil der blive brug for Radikale Venstres socialliberale værdier, lød det i formand Hans Jørgen Skrivers beretning.

I byrådsberetningen nævnte Mads Helbo et par områder, som de radikales to byrådsmedlemmer er meget optagede af.

– Kommunens økonomi er sårbar – da den er al for afhængig af Kirkbi – som er meget andet end LEGO. Og alt for mange af kommunens unge har ondt i livet af mange forskellige årsager – dem skal vi gøre en større indsats for at få inkluderet, lød det fra Mads Helbo.

Ved bestyrelsesvalgene var der genvalg til formand Hans Jørgen Skriver, Grindsted, til kasserer Inger Refstrup, Billund og til Ulla Berg Bojesen, Billund. Mogens Hargaard, Grindsted blev valgt som suppleant. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Dawn Marie Mortensen, Grindsted og Niels Kristian Refstrup, Billund.