Journalist overtager lokalt nyhedssite

Journalist Marianne Thorø har overtaget ejerskabet af BillundOnline.dk, som Per Ahm satte i søen i januar 2015.


BillundOnline.dk har skiftet ejer. Den hidtidige ejer, Per Ahm, har overdraget nyhedssitet til journalist Marianne Thorø, der har haft ansvaret for lokalt nyhedsindhold til sitet gennem de seneste fire år.

– Jeg har valgt at sætte snuden i plovfugen, og vil koncentrere mig om mine øvrige virksomheder. Siden september, hvor jeg fik en helbredsadvarsel, der er til at forstå, har jeg arbejdet på en løsning for, hvordan fremtiden for mine virksomheder skal tage sig ud, og der er BillundOnline en af dem, jeg trygt kan lade gå videre, siger stifteren af BillundOnline.dk, Per Ahm.

Han glæder sig over, at det netop er Marianne Thorø, der har valgt at overtage butikken:

– Det er en meget stor glæde, at Marianne, som har været med fra starten vælger at tage teten, og selv blive erhvervsdrivende, og føre vores lille barn videre ud i verdenen. Hun er den helt rigtige til at forfølge DNA’en i BillundOnline. Hun har selv været med til at skabe den, og gøre den til det vi er i dag, siger Per Ahm.

Han er ikke i tvivl om, at der er en god fremtid for BillundOnline:

– Læserne har været med os fra starten. Vi har i de sidste 4 år holdt fast i mere end 9.000 følgere på facebook. De har genereret ikke mindre end 3,6 mio. artikelvisninger til dato. Så ja, vi gør det rigtige – og der er helt bestemt en fremtid for BillundOnline.