Klækkelige bonusser på vej til LEGO medarbejdere

Det er ikke kun Jørgen Vig Knudstorp, der bør danse og synge af glæde i dag. Også LEGO medarbejdere, får del i glæden af det hidtil største resultat i LEGO historien, der er nemlig klækkelige bonusser på vej til samtlige LEGO medarbejdere.

LEGO der tidligere i dag offentliggjorde et nettoresultat for 2014 på 7 milliarder kroner, deler glæden med medarbejderne. De ansatte har nået deres mål, og det kommer dem alle til gode i form af kontante bonusser, oplyser LEGO til tv2

Ifølge LEGO kommunikationschef, Charlotte Simonsen bliver medarbejdere målt på en kombination af virksomhedens resultater og deres egen og afdelingen præstationer.

Samtlige 14.762 LEGO medarbejdere får i år udbetalt bonus lyder det fra LEGO

Det er det højeste beløb, vi nogensinde har udbetalt i bonusser, siger kommunikationschef i Lego, Charlotte Simonsen, til tv2, som dog ikke vil afsløre, hvor stort beløbet til de ansatte er.

Der er tale om klækkelige bonusser

Bonussen afhænger af de enkelte ansattes udbetalte løn fra 2014. LEGO bonussen er på min. 2% af lønnen fra 2014, men det er de færreste, der må nøjes med den sats i år, lyder det fra Charlotte Simonsen til tv2.

– Langt, langt de fleste får mere. For funktionærer går vi op til maksimum 35 procent, lyder det fra kommunikationschefen.

I starten af marts oplyses den endelige bonus til LEGO medarbejdere, og ved udgangen af marts måned får de pengene udbetalt.

Foto: Hugo Sørensen