Knap 95.000 til Børnecancerfonden

Peter Tofteby kan igen sende en kæmpe check afsted til Børnecancerfonden efter søndagens show med Anders Matthesen i MAGION.


Gårsdagens show med Anders “Anden” Matthesen i MAGION i Grindsted endte med en ordentlig pose penge til Børnecancerfonden på hele 94.575 kroner.

Alle billetindtægter gik ubeskåret til Børnecancerfonden, idet komikeren optrådte gratis. Showet var en del af Gi’ Kræften Baghjul, som Peter Tofteby fra Billund stod bag. Første del af eventen fandt egentlig sted for halvandet års tid siden, da Peter Tofteby stod bag en cykelevent og en fest i Billund. Dengang skulle Anden også have været på scenen i Billund Idrætscenter, men i sidste øjeblik aflyste han af familiære årsager.

Men aflysningen blev altså opvejet af søndagens show i MAGION, hvor Anden fik mulighed for at gøre gengæld – og samtidig pudse materiale af til sit nyeste show. Og da der samtidig kom næsten 95.000 gode danske kroner i kassen til et godt formål, så er alle vist glade – omend bagmanden selv gerne ville have haft et dejligt rundt tal:

– Jeg havde håbet at komme over 100.000 kr., men det kan jo være et par sponsorer derude, som vil runde op, smiler Peter Tofteby.

Han har ikke flere arrangementer på bedding lige nu:

– Men jeg vil helt sikkert involvere mig i frivilligt arbejde. Det kan jo være nogen som har brug for hjælp og inspiration til at komme igang, siger Peter Tofteby.