Kom helt tæt på årets DR-julekalender på Museumscenter Karensminde

Til december slår Billund Kommunes Museer dørene op til DR julekalenderudstillingen ”Theo & Den Magiske Talisman” på Museumscenter Karensminde.

Der er lagt op til en helt unik oplevelse, når udstillingsbygningen ved Museumscenter Karensminde bliver omdannet til en totalinstallation med scenografier, lyd- og lyseffekter, samt originale kostumer og rekvisitter, giver den besøgende mulighed for at opleve de magiske universer fra julekalenderen helt tæt på. Det bliver en udstilling, hvor alle sanser kommer i brug, og hvor familien i fællesskab får mulighed for at reflektere over livets store spørgsmål.

– Jeg er rigtig glad for, at Billund Kommune har fået denne aftale i stand, og at Museumscenter Karensminde skal lægge bygninger til. Vi håber, at rigtig mange lægger vejen forbi Karensminde i vintermånederne for at se udstillingen, siger Ole Bisbjerg, leder af biblioteker, borgerservice og museer i Billund Kommune.

Museet åbner også for at skoleklasser kan komme på rundvisning i julekalenderuniverset.

– Vi har udarbejdet inspirationsmateriale, så skolerne kan arbejde med julekalenderens temaer tværfagligt eller enkeltvis i de forskellige fag. Der er læringsinspiration for historiefaget, danskfaget, samt håndværk & design, siger Ole Bisbjerg.

Udstillingsbygningen vil være åben alle dage i december kl. 10-16, dog ikke helligdage.