Kommunen inviterer igen til orienteringsmøde om Billund-projekter

Udviklingsmessen kommer til at foregå her i CoC Playful Minds lokaler på Kløvermarken i Billund. Arkivfoto


Der sker så mange ting med Billunds udvikling for tiden, at det som borger kan være svært at følge med. Men nu giver Billund kommune igen borgerne en chance for at komme up-to-date med hvor lang de forskellige projekter er og hvad der er i støbeskeen. Det sker på en udviklingsmesse hos CoC Playful Minds på Kløvermarken i Billund.

Siden vedtagelsen af byvisionen er mange byggeprojekter skudt op, og endnu flere er på vej.

– Byvisionen sætter en fælles retning for udviklingen af Billund som stærk by, og samarbejdet mellem Billund Kommune, byens forskellige aktører og bygherrer gør visionen til virkelighed​. Takket være vores dynamiske erhvervsliv fortsætter Billunds udvikling i et tempo, som de færreste kan følge. Jeg glæder mig derfor til, at vi åbner dørene til messen og sammen sætter fokus på, hvad der allerede er sket i Billund, og hvad der venter forude, siger borgmester i Billund Kommune, Stephanie Storbank.

Aftenen byder på korte oplæg om udvalgte projekter suppleret med messestande, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de deltagende aktører og bygherrer.

Formanden for Billund Kommunes Teknik-, Plan- og Kulturudvalg ser meget frem til byudviklingsmessen.

– Billund Kommune er hjemsted for Børnenes Hovedstad. Nye virksomheder kommer til, og vores dynamiske erhvervsliv skaber sammen med de mange turistattraktioner en spændende by med mange muligheder​. Jeg glæder mig til messen, hvor vi sammen med de mange aktører stiller skarpt på de igangværende projekter, der gør Billund til et godt sted at bo og arbejde, lyder det fra udvalgsformand Simon Nicolajsen Jørgensen.

Messen fungerer som et åbent hus, så du møder bare op, når det passer dig. Men for at få en fornemmelse af hvor mange der skal være aftensmad til, vil kommunen gerne bede om din tilmelding via dette link  senest 26. april.

Børnene kan også komme med for der bydes nemlig også på underholdning i børnehøjde, og der serveres kaffe og kage, ligesom der er mulighed for at købe aftensmad ved de udendørs foodtrucks.

Hvor og hvornår?

Messen afholdes som et åbent hus den 30. april kl. 16.00-19.30 hos CoC Playful Minds, Kløvermarken 35, 7190 Billund med følgende program:

  • 16.00: Velkommen v. Borgmester Stephanie Storbank
  • 16.20: Rammesætning af aftenen v. Billund Kommune
  • 16.30: Messen åbner
  • 17.00: Oplæg: Helhedsplan for Travbyen v. KIRKBI, Lufthavnens vækstplan v. Billund Airport, Børnenes Hovedstad v. CoC Playful Minds
  • 17.30: Messe
  • 19.15: Tak for i aften v. Borgmester
  • 19.30: Messen lukker

Messen er åben fra 16.00-19.30.