Læserbrev: En stor tak


En lang valgkamp om at blive spidskandidat for Socialdemokraterne er nu inde i sin sidste fase. Jeg vil gerne takke dem, som offentligt har støttet mit kandidatur i den seneste tid.

Så en stor tak herfra til: Kurt Jensen, Bente Dam Kristensen, Klaus Olesen, Sonja Lund, Arne V. Thomsen, Nicolai Lassen, Jannick Dam Kristensen, Frede Nørskov, Marlene Thomsen, Arne Spangfort Christensen, Bjarne Nielsen og Henrik Dam Kristensen. Desuden skal der lyde en tak til de mange, som har bakket op på andre måder.

Jeg ser nu frem til, at stemmerne tælles op mandag den 13. juni. Skulle det lykkes mig at få flest stemmer, så vil jeg gå meget ydmygt til opgaven med dialog og samarbejde som helt centrale værdier. Rent politisk så vil jeg arbejde for en bedre inklusion i folkeskolen samt en lokalaftale på folkeskoleområdet, bedre normering i vores daginstitutioner, en værdig ældrepleje med særlig fokus på demens, fokus på hvad vi kan gøre for de unge mennesker samt et stort fokus på, hvordan vi fortsat kan have en lav ledighed i kommunen.

Med venlig hilsen
Kris Jensen Skriver, kandidat til posten som spidskandidat hos Socialdemokraterne samt byrådsmedlem, Grindsted