Læserbrev: På tide at sige stop

Peter Kofod Poulsen


Der gøres store kraftanstrengelser for, at integrationen skal komme til at virke. Milliarder af skatteborgernes penge pumpes afsted i projekter, der i årtier har vist sig værdiløse. Integrationen har fejlet, er de fleste enige om. Desværre, er flertallets holdning, at forsøge sig med endnu mere af det, der i årevis ikke har virket. Oveni dette regner Finansministeriet nu med, at 100.000 mennesker med fundamentalt fremmede værdier kommer til Danmark i løbet af de få næste år. Det er jo helt galt!

I stedet for at bruge milliarder og atter milliarder på endnu mere integration, burde vi bruge energien på at forhindre, at Danmark bliver endestation for titusindvis af migranter. For når antallet betyder noget – som der er bred politisk enighed om – så virker det mærkværdigt, at man ikke lægger mere vægt på at begrænse antallet fremfor at kunne integrere endnu flere.

Hvis sammenhængskraften og velfærden skal bevares, så er der kun ét af gøre: få stoppet migrationen til Danmark. Alternativet vil være, at der år for år skal bruges gradvist flere penge på indvandring, parallelsamfundene vil vokse, flere tossede islamister, der undergraver Danmark og endnu mere social kontrol og utryghed. Disse scenarier er ikke tiltalende – tværtimod. Ikke desto mindre bliver de alle til virkelighed, hvis der ikke snart opstår politisk handling på Christiansborg. I Dansk Folkeparti fortsætter vi arbejdet, så der forhåbentlig kan komme styr på sagerne.

 

Med venlig hilsen

Peter Kofod Poulsen, MF og retsordfører (DF), valgt i Sydjyllands Storkreds.