LEGO House direktør cykler 100 km for den gode sag

På lørdag trækker Jesper Vilstrup, direktør for LEGO House, i cykeltøjet for at tilbagelægge 100 km sammen med ti andre voksne LEGO fans. Det sker for at samle ind til non-profit organisationen FairyBricks, som hvert år arrangerer velgørenhedstiltag med LEGO klodser.

Egentlig var årets cykeltur blevet aflyst på grund af COVID-19, men der blev tænkt kreativt, så cykelturen alligevel kan finde sted.

De 11 ryttere skal nu cykle 1000 km i alt, da det svarer til den planlagte distance fra London til Billund, og som holdet i øvrigt også cyklede i 2018. Alle cykler sammen – men hver for sig. Det vil sige, at alle ryttere cykler alene (eller maks to sammen) men på samme tidspunkt lørdag formiddag.

– I LEGO House har vi arbejdet sammen med Fairy Bricks flere gange over de seneste år, og de laver virkelig et stort og professionelt arbejde – blandt andet ved at bygge kæmpemosaikker i LEGO klodser, hvor entreen går til syge børn. Så da jeg blev spurgt om jeg sammen med de andre gutter ville være med til at støtte den gode sag var jeg ikke i tvivl, siger Jesper Vilstrup.

Der er syv ryttere fra England, en fra Tyskland, en fra Frankrig og to fra Danmark. De to danske ryttere er foruden Jesper Vilstrup, Caspar Bennedsen, som ejer BricksWorks – et selvstændigt firma, som lever af at bygge store LEGO modeller.

Vilstrup og Bennedsen har valgt at cykle de 100 km sammen med start og slut i LEGO House lørdag 15. august. De ruller afsted lørdag kl. 8.00.