LEGO lancerer Everyone is awesome-model

LEGO Koncernen har i dag offentliggjort sit nye byggesæt: Everyone is Awesome. Det er et sæt, der er designet for at hylde mangfoldigheden blandt de mange LEGO-fans og i verden omkring os.

Udstillingsmodellen, bygget af LEGO klodser, er inspireret af det ikoniske regnbueflag, der bruges som symbol på kærlighed og accept af LGBTQIA+-personer, og inkluderer 11 forskellige ensfarvede minifigurer med hver deres individuelle frisure og regnbuefarve.

– Jeg ville skabe en model, der symboliserer inklusion og hylder alle, uanset hvordan de identificerer sig selv eller hvem de elsker. Alle er unikke, og med lidt mere kærlighed, accept og forståelse i verden kan vi alle føle os mere frie til at være vores sande, AWESOME jeg! Denne model viser, at det virkelig betyder noget for os, og at vi virkelig mener, at ‘alle er awesome’! siger desginere bag sættet, Matthew Ashton, der er Vice President i LEGOs Designafdeling.

LEGO Everyone is Awesome kommer på markedet den 1. juni for at markere starten på Pride Month og vil være tilgængelig via LEGO.com og LEGO butikker.