Lige opgør på Billund Stadion

Det var en kamp uden betydning – men alligevel håbede Danmark lidt på revanche fra sidste kamp mod Schweiz, da U-16landsholdene fra de to lande i dag tørnede sammen på Billund Stadion.

Trods kamptidspunktet kl. 11.30 havde mange fundet vej til Billund Stadion fredag formiddag – både spillernes forældre, bedsteforældre, fodboldglade Billund-borgere og såmænd også børn fra de lokale skoler.

Og med rød-hvide farver – både fra danske og schweiziske tilskuere – og to gange nationalsang var landskampstemningen sat.

Publikum ventede dog på målene i første halvleg af kampen, som viste sig at være meget jævnbyrdig. Men i anden halvleg fik Danmark hul på bylden, da Selma Karstensen, der til daglig spiller i FC Nordsjælland, satte bolden i nettet til 1-0. Glæden varede dog kort, for få minutter senere fik Schweiz udlignet til 1-1 – kampens resultat.

Aftalen var dog at uanset kampens udfald, skulle holdene også træne lidt straffespark, så den del skulle også overståes umiddelbart efter slutfløjt. Det slap gæsterne bedst fra med et enkelt mål mere sat ind end Danmark.