Lokal vinder af ekstra månedsløn i 10 år


54-årige Egon fra Grindsted har været så heldig at vinde 10.000 skattefri kroner hver eneste måned i de næste ti år. Det gjorde han på skrabeloddet Million Quick, som han købte i slutningen af  februar hos Bladcentralen på Birketorvet i Grindsted. Han skrabede det dog først ugen efter, fortæller han til Danske Spil.

– Det var en fredag efter spisetid. Min kone var på vej i bad, og så kom jeg i tanke om, at jeg havde et skrabelod, jeg endnu ikke havde skrabet. Du ved, det er sådan en ting, man gør noget særligt ud af. Egentlig fokuserede jeg mest på engangsbeløbet, som var gevinst på en million kroner. Så da jeg pludselig havde skrabet tre ens felter med 10.000 blev jeg helt paf, siger han i en pressemeddelelse.

Egon råbte straks til sin kone: ”Vi har vundet”, og hun kvitterede med et let irriteret “årh hold op”, da hun synes, han har spenderet lidt for mange penge på skrabelodder i forhold til, hvad der er økonomisk er kommet retur. Parret har aldrig før vundet mere end 50 kroner.

– Men nu kan hun jo se, at tålmodighed betaler sig, siger den heldige vinder med et grin.

I første omgang ville parret kun fortælle den nærmeste familie om gevinsten. De inviterede derfor deres tre børn til middag den kommende uge, hvilket var lidt usædvanligt på en hverdagsaften.

– Det var jo en speciel nyhed, vi skulle overbringe. Så vi havde taget lidt finere tøj på end normalt og havde bestilt mad udefra. De startede med at joke med, om vi havde vundet i Lotto. Så de havde luret, at der var noget i gærde.

Foreløbig er noget af den første udbetaling gået til en ny opvaskemaskine. Og Egon drømmer også om en charterrejse i nærmeste fremtid, ligesom gulvtæpperne i stuen skal skiftes. Men først er der en vigtig begivenhed i familien som skal fejres.

-Min datter skal giftes til maj, så der skal vi ud og købe fint nyt tøj. Gevinsten kunne simpelthen ikke være kommet på et bedre tidspunkt, lyder det.