Maria tilbyder at skovle sne for vildtfremmede

Maria Buch Hansen fra Grindsted har egentlig nok at se til med to børn, en mand og en elevstilling ved Billund kommune – men tilsyneladende ikke mere travlt, end at hun har tid til at skovle sne for vildtfremmede mennesker.

I et opslag i facebook-gruppen Det Sker i Grindsted, skriver Maria Buch Hansen, at hun gerne vil tilbyde ældre eller svagtgående i Grindsted hjælp til at få skovlet sne og saltet.

– I mit job hos Billund kommune har jeg mødt overraskende mange ældre, der ikke lige har nogle pårørende, der kan komme og hjælpe med at få skovlet sne eller saltet indkørslen, så den er sikker at gå på. Derfor tænkte jeg at det kunne jeg da godt gøre…. så det har jeg nu tilbudt, forklarer Maria Buch Hansen.

Hun tilbød det samme sidste vinter, hvor en enkelt borger benyttede sig af hendes hjælp, og kontaktede hende igen, da den første sne faldt denne vinter.

– Så ham har jeg været omme hos igen, smiler Maria Buch Hansen, der i år har fået kontakt til et par stykker mere, der har sagt ja tak til det fine tilbud. Maria Buch Hansen kræver ikke betaling for opgaven, men borgerne, hun hjælper, skal selv have remedier i form af sneskovl og salt, så skal hun nok klare resten.

Du kan se Marias opslag i facebookgruppen lige her.