Naturens Dag for hele familien ved Grindsted Engsø

Der har tidligere været masser af liv og folk ved Engsøen til Søens Dag. Foto René Lind Gammelmark


Grindsted Engsø danner på søndag rammen om Naturens Dag i Billund kommune.

Her stiller en række foreninger i tidsrummet mellem kl. 11 og 15 op med en række aktiviteter for både børn og voksne, hvor de giver deres bud på eventyrlige og vilde oplevelser i naturen.

– Du kan bl.a. være med til at slå med le, prøve sjove spil og lege med spejderne, prøve at fiske i søen, eller høre om kajakeventyr og blive inspireret til dit næste eventyr på vand. Har du lyst til at udfolde din kreativitet, kan du bygge og male din egen fuglekasse, lære at lave dekorationer af sæsonens naturmaterialer, male naturen på vimpler eller lave et magisk væsen af ler – og placer det et sted i den lille magiske skov. Der er også mulighed for at lytte til eventyr og fortællinger fra højtlæsningshjørnet, og man kan lave sin egen pandekage over bål og tage del i den eventyrlige stemning, foreningerne spreder på pladsen, lyder det i en pressemeddelelse fra Billund kommune.

Billund Kommune uddeler også gratis blomsterfrø og vejledninger, så borgerne kan komme godt i gang med deres egne vilde haver.

Arrangementet er gratis og afholdes i samarbejde mellem Billund Kommunes naturafdeling, De Grønne Pigespejdere i Grindsted, Grindsted Sportsfiskerforening, Kajak- og roklubben i Grindsted, Kulturskolen i Billund Kommune, Ungeteamet, Blomster A fra Hejnsvig, Grindsted – Den Grønne Hovedstad, bibliotekerne og Naturplejeteamet.