Nicolai Højgaard snupper anden sejr på DP World Tour

Kun fem måneder efter Nicolai Højgaard brød igennem med en sejr ved Italian Open, viste Billund-drengen i denne weekend at han er med helt fremme i verdenseliten i golf.

Søndag vandt den unge golfspiller Ras al Khaimah Championship. der er en del af DP World Tour, og dermed var den anden sejr i Touren en realitet.

– Jeg er virkelig spændt på fremtiden nu. Det er ikke noget, jeg egentlig tænker så meget på, men når man spiller godt, så begynder man også at kigge på alle ranglisterne. Jeg er motiveret for at blive bedre og forhåbentlig kvalificere mig til alle de store turneringer, sagde Nicolai Højgaard til Dansk Golf Union lige efter sejren til DP World Tour.

Sejren betyder at Nicolai Højgaard nu er bedste dansker på verdensranglisten og formentlig rykker ind i top 70. Dermed lugter det af en billet til PGA Championship og således en debut i masters i USA til unge Højgaard.

I omverdenens øjne bekræfter søndagens sejr Højgaard-tvillingernes enorme potentiale. Nicolai Højgaard har nu to sejre på DP World Tour. Rasmus Højgaard har tre sejre på samme tour.