Nu har lægeklinikken fået mere plads på Kløvervej


Både kvadratmeterne, medarbejderstaben og patientantallet er steget betragteligt hos Billund Lægeklinik med base på Kløvervej i Billund.
Den nye tilbygning står færdig og her er der indrettet lokaler, så der nu i alt er fem undersøgelsesrum i klinikken.
Samtidig har indehaver Jeanette Fischer fået ansat to læger, så der er nu er tre af slagsen på adressen. Dertil kommer to sygeplejersker, to sekretærer – samt en bioanalytiker, der er på klinikken nogle gange i ugen.

Så der er en del folk til at tage sig af de 4750 patienter, der er tilknyttet praksissen. Undervejs i forløbet har læge Jeanette Fischer hørt en smule murren i krogene fra patienter, der oplevede lang ventetid på telefonen og at det var svært at få en akuttid. Men der er lys forude, for nu er holdet sat til at sikre en god lægedækning:

– Det har været – og er stadig – en svær opgave at få alt til at lykkes, men vi knokler jver dag for at få det til at glide, så alle borgere i Billund fortsat kan have en læge, siger Jeanette Fischer.

Som noget nyt er klinikken gået væk fra lægernes telefontid om morgenen mellem klokken 8 og 9. Her sidder i stedet to særdeles kvalificerede lægesekretærer til at fordele tider til akutte og ikke-akutte patienter – og til at give gode råd.

– Jeg stoler fuldt og fast på at mine ansatte giver patienterne præcist de samme råd og fordeler akut-tiderne, som jeg selv ville gøre, så patienterne skal lige vænne sig til at tale med en anden end lægen. Og er der noget patienten ønsker at tale med en læge om, så ringer vi selvfølgelig tilbage til dem i løbet af dagen, siger Jeanette Fischer.