Nu skal børnene være med til at forme de voksnes legeplads


Coronaen forhindrer at de mange deltagere til workshoppen om SUPERFLEX’ nye totalværk i at mødes fysisk. Men det forhindrer ikke CoC Playful Minds i Billund i at invitere til en hjemme-workshop hvor børn i alderen 8-18 år kan være med til at forme værket.

Værket skal være en legeplads hvor voksne kan lære at lege igen. I hjemmeworkshoppen skal børnene derfor for det første undersøge hvordan voksne leger og så skal de bygge modeller af LEGO-klodser, hvor de giver hver deres bud på noget voksne gerne vil lege på.

Klodserne udleveres hos CoC Playful Minds på Kløvermarken i Billund torsdag og fredag i denne uge og så skal de færdige modeller afleveres samme sted i slutningen af næste uge. Det hele kræver dog tilmelding via CoCs hjemmeside. Som tak for hjælpen modtager børnene et årskort til WOW Park i Billund. Der er kun 150 pladser tilgængelige.

Næste skridt bliver så at en fotograf fra SUPERFLEX kommer og tager billeder af børnenes modeller og det bliver så udgangspunktet for, hvordan kunstnergruppens totalværk i Billund kommer til at se ud.