Ny planchef klar i Billund Kommune

Anette Kold fra Capital of Children indtager nu planchefstolen hos Billund Kommune. PR-foto


Det er en kvinde med god indsigt i Børnenes Hovedstad, der fra 1. juli sætter sig i chefstolen i planafdelingen i Billund kommune.

Anette Kold, der er den nye planchef, har nemlig en fortid som programchef i Børnenes Hovedstad A/S.

Den nye planchef er arkitekt cand. arch. fra Arkitekthøjskolen i Aarhus, og er ved at afslutte en diplomuddannelse i ledelse og medbringer otte års erfaring fra byplanlægning og udviklingsprojekter på tværs af fagområder i Aabenraa Kommune.

– Anette har både uddannelsesmæssigt og fagligt den helt rigtige profil. Hun har i sin tid i Børnenes Hovedstad vist, at hun mestrer overblikket i forhold til den kæmpe portefølje af projekter og planer, der er i gang og på vej i Billund. Samtidig har hun et godt kendskab til en række af de nuværende partnere og samarbejdet med dem. Dermed kan hun sammen med sine chefkolleger og medarbejderne i forvaltningen bidrage til overordnede målsætninger om en kommune i tæt dialog med erhvervsliv, borgere og foreninger, siger Jørgen Rye. der er direktør for Teknik- og Økonomiområdet i Billund Kommune.

Anette Kold glæder sig til at blive en del af den kommunale organisation og til fortsat at bidrage til udviklingen af Billund Kommune.

– Alle med interesse for byudvikling ved, at der er gang i noget helt særligt i Billund og Billund Kommune i disse år. Det var det, der fik mig til at søge mod Børnenes Hovedstad. Jeg glæder mig til fortsat at være en del af det visionære udviklingsarbejde og samtidig, sammen med medarbejdere og chef kolleger i forvaltningen at bidrage til positiv fremdrift i de mange aktuelle projekter i hele kommunen, siger Anette Kold.