Otte-årige Emma fik sit ønske opfyldt

Make A Wish Ønskefonden lagde onsdag formiddag vejen forbi Billund for at opfylde et stort ønske for Emma Rehder Madsen. Emma fra 2.C på BillundSkolen er ved at komme sig over et længere sygdomsforløb og havde sendt et par ønsker ind til Make A Wish Ønskefonden, der opfylder ønsker for danske børn mellem 3-18 år med livstruende sygdomme. Tanken er at skabe håb, styrke og glæde. Og det har familien Rehder Madsen/Jørgensen i den grad brug for efter en hård tid.

I oktober begyndte 8-årige Emma at falde hen og falde om flere gange om dagen. Mistanken rettede sig i første omgang mod epilepsi, men kort efter stod det klart, at Emma havde en 3,5 cm stor tumor i hjernen. Et par uger efter diagnosen blev Emma opereret på Rigshospitalet, hvor en stor del af tumoren blev fjernet.

– Der sidder stadig en rest tilbage, som skal fjernes på et tidspunkt, fortæller Emmas mor, Trine Rehder Jørgensen.

Hun, storebror Emil og børnenes stedfar var med, da lokale repræsentanter fra Ønskefonden dukkede op på BillundSkolen for at fortælle Emma, at et af hendes store ønsker var blevet opfyldt: Hele familien skal på et krydstogt i Middelhavet i en hel uge!

– Emma havde selv ønsket sig en ferie til et sted der var varmt. Efter sådan et forløb, hvor storebror Emil er blevet skubbet i baggrunden, har familien brug for at være sammen. Og det mente vi at et krydstogt kunne hjælpe til med, siger Eigil Landbo, der er den lokale repræsentant for Make A Wish.

Se også: VIDEO: Se Emma få sin store overraskelse