Otte ugers asfaltarbejde ved Vorbasse og Hejnsvig


I morgen begynder et otte uger langt asfaltarbejde på rute 469 mellem Kragelund og Vorbasse og mellem Ribe Landevej og Vorbasse.

Arbejdet vil blive udført i tre etaper på hverdage mellem klokken 07.00 og 18.00.

Under første etape, hvor der arbejdes mellem Vorbasse og Hejnsvig, vil Nørrebyvej/Kolding Landevej i arbejdstiderne være spærret i begge retninger mellem Vorbasse og Refshøjvej. Her vil der være skiltet med omkørsel, men beboere på den spærrede strækning kan dog med nedsat hastighed køre i det afspærrede område i arbejdstiderne.

Under anden etape, hvor der arbejdes fra Refshøjvej igennem Hejnsvig og frem til Ribe Landevej, vil Kolding Landevej/Bredgade i arbejdstiderne være spærret i begge retninger, og der vil være skiltet med omkørsel. Også her vil det være muligt for beboere på den spærrede strækning at køre i det afspærrede område med nedsat hastighed i arbejdstiderne.

På tredje og sidste etape, hvor der arbejdes mellem Kragelund og Vorbasse, vil trafikken forbi vejarbejdet blive styret med trafiklys.

Arbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanterne grundet omkørslen vil få en forlænget rejsetid. I aftentimerne mellem kl. 18.00 og kl. 07.00 samt i weekenderne, hvor der ikke arbejdes på strækningen, vil vejen være åben for normal trafik.