Pizza til døren – Restaurant Billund er blevet en del af JUST EAT.


Restaurant Billund tilbyder nu udbringning af pizzaer, i forbindelse med nyt samarbejde med JUST EAT.

Det har længe været et ønske for Restaurant Billund, at gå online og tilbyde udbringning til kunderne, vi har arbejdet i 2 år på at finde den rette model for os, og er nu kommet til den her løsning, hvor vi har indtrådt et samarbejde med JUST EAT, hvilket giver os den bedste synlighed, lyder det fra far og søn ved Restaurant Billund, Ibrahim og Hasan.

Tanken har tidligere gået på at få lavet vores eget system, men vi har valgt at lægge vægt på den genkendelighed, der er ved JUST EAT, og allerede på anden dagen for det nye samarbejde, kom der ordre ind fra gæster hos Lalandia i Billund.

Netop disse gæster, som måske kommer fra større byer, hvor man kender mere til JUST EAT, er dem vi ønsker at fange. De kender navnet og konceptet, så det vil være naturligt for denne type kunder at tjekke om der er JUST EAT muligheder i Billund, når de er på ferie i byen, lyder det fra Hasan.

Der er udbring i aftentimerne i en radius af 4 km. fra Restaurant Billund, til den nette sum af 25,-, det forudsætter dog at der handles for min 100,- før udbringning er en mulighed.

Bon App-étit!

I den smarte app, eller via hjemmesiden, kan der ligeledes bestilles drikkevarer, og huset Take A Way vin. Hasan ønsker dog med tiden, at få vinkortet udvidet, så der kan vælges blandt flere af restaurantens vine.

Du kan hente JUST EAT Appen her til: iOS | Android eller bestille direkte via hjemmesiden www.just-eat.dk

Vi glæder os til at se hvad det bidrager til butikken lyder det fra den stolte indehaver Ibrahim, der har ladet sønnen Hasan stå for digitaliseringen at Restaurant Billund.

Privatfoto