Q8 i Grindsted redder romantikken i en fart

Q8 i Grindsted redder romantikken i en fart

Undgå bump på vejen og kør ind forbi Q8 på Jorden Rundt i Grindsted d. 14. februar, hvor du kan finde blomster, gaveæsker samt chokolade til din udkårne.

På lørdag fejres Valentinsdag, der betragtes som kærlighedens officielle dag. Hos stationen på Jorden Rundt er man klar til årets mest romantiske dag, så hvis du har travlt, kan du snuppe blomster eller chokolade med på vejen.

Valentinsdag er egentlig en amerikansk tradition, men mange danskere har taget dagen til sig, og faktisk er d. 14. februar årets tredje største gavedag efter fødselsdag og jul. Hvis du også har planer om at bruge Amors tunge skyts og ramme lige i hjertet på din eneste ene, er der romantik på hylden hos Q8.

Overraskelser der falder i enhver smag

”Vi tager naturligvis højde for, at mange af vores kunder er på farten, men samtidig gerne vil overraske derhjemme. Derfor har vi da også sørget for at indkøbe blomster til dagen” siger forretningschef Vibeke Søgaard Jensen fra Q8-stationen på Jorden Rundt i Grindsted.

”Hvis der skal være lidt ekstra på menuen, kan man gøre dagen lidt sødere og overraske sin udkårne med chokolade. Foruden den klassiske chokoladeæske, har vi også et udvalg af gode vine”, fortæller Vibeke.

Forkælelse til bilen

Hvis du hellere vil give din opmærksomhed til den firhjulede, kan du hos Q8 forkæle bilen og f.eks. gøre den klar til foråret med en miljørigtig vask. På stationen har man tredoblet sortimentet af biltilbehør og bilplejeprodukter, så der er rig mulighed for at give den et kærligt eftersyn.