Rækkefølgen til Musik i Gryden


ER I KLAR TIL EN SUPER FEST I MORGEN?

Sådan lyder det på Musik i grydens Facebook side, der idag offentliggør rækkefølgen til morgendagens havefest i Grindsted.

Rækkefølgen på musikken er:

  • Christopher
  • Big Fat Snake
  • Carpark North
  • Barbara Moleko
  • Mads Langer
  • Rasmus Seebach.

Christopher er på scenen fra klokken 12.45, men dørene åbnes allerede klokken 11.30

Udsolgt skiltene er fundet frem

For første gang siden 2009 er koncerten udsolgt, og der bliver ingen billetsalg ved indgangen. Der er solgt 4.500 billetter til koncerten, og derfor sælges der ingen billetter ved indgangen.

– Vi har sat 4.500 billetter som maksimum, fordi vi vil være sikre på, at alle koncertgæsterne får en god oplevelse på dagen. Der skal være plads til den traditionelle havefest med kolonier af havestole og tæpper, og der skal være plads til de mange, som vil helt op til scenen for at komme tæt på musikken, siger Kurt Holm.

Dansk Pop baren udvides

En udsolgt koncert betyder alverden. Selvfølgelig for de tre GGIF-afdelinger bag koncerten, men også for koncertgæsterne i år og årene fremover. For Koncertudvalget investerer hele tiden i at forbedre forholdene på koncertpladsen og dermed sørge for optimale rammer til Musik i Gryden.

– Sidste år lancerede vi dansk Pop baren, og det var et meget populært tiltag, hvor der blev sunget igennem, når der var pauser på scenen. Derfor udvider vi her og skaber endnu bedre plads og rammer for en fest i festen. Derudover har vi i år også investeret i nye vacumtoiletter, slutter Kurt Holm.