Ravn tror ikke på valg endnu


Selvom statsminister Helle Thorning Schmidt på gårsdagens gruppemøde hos Socialdemokraterne bad partikollegerne holde sig klar til valgkamp, så tror det lokale folketingsmedlem, Troels Ravn, ikke på at vi skal til stemmeurnerne i nær fremtid.

– Helle Thorning sagde at vi skulle holde os klar og at vi er tættere på end nogensinde, men jeg tror vi skal længere frem på foråret – måske endda først efter sommerferien, siger Troels Ravn.

Ifølge ham buldrer valgtrommerne løs på Christiansborg, men flere ting taler for, at Thorning venter lidt endnu med at trykke på knappen:

– Socialdemokraterne ligger lunt i meningsmålingerne, men vi er nødt til at have vores støttepartier med, inden der udskrives valg. Den samlede røde blok skal stå stærkere i målingerne end tilfældet er nu, fastslår Troels Ravn.

Han medgiver dog, at der i nær fremtid er nogle begivenheder, som måske godt kunne få Thorning til at udskrive valg.

– Den 28. april kommer den tyske kansler Angela Merkel på officielt statsbesøg hos Helle Thorning. Og 5. juni fejres 100-året for kvinders og tjenestefolks valgret. Og det ville da være naturligt om Danmarks første kvindelige statsminister benyttede dén lejlighed til at udskrive valg, siger Troels Ravn.

 

Foto: fra Troels Ravns facebookside