Rekordscore af 14-årig ved klubmesterskaber i Gyttegård Golf Klub

14-årige Rasmus Højgaard satte alle konkurrenterne på plads og med en samlet score på 201 slag eller 9 under banens idealscore – par, kunne Rasmus lade sig hylde som klubbens bedste spiller – Overall Klubmester. Det resultat Rasmus her har leveret er ikke tidligere set til et klubmesterskab i klubben.

Gyttegård bruger mange ressourcer på at udvikle og uddanne unge golfspillere og derfor er det ikke overraskende, at et af klubbens mange unge talenter blev Overall klubmester, udtaler Hardy Sørensen, formand for turneringsudvalget.

Afvikling af klubmesterskab opdelt i handicapgrupper fik igen i år mange medlemmer til at deltage i årets klubmesterskaber.

Det er dejligt, at så mange medlemmer bakker op om og deltager i klubmesterskaberne, udtaler Hardy Sørensen og fortsætter ”konceptet med afvikling af klubmesterskaber i handicapgrupper tiltaler mange af vores medlemmer og det er rigtig godt for alle. Det skaber en god stemning i klubben og mange får nye bekendtskaber via mesterskaberne udover, at der naturligvis spilles en masse god golf på vores smukke og velplejede bane.