Revy gav overskud i BAS


Tre forestillinger med næsten fuldt hus sikrer Billund Amatørscene et flot resultat efter årets revy.

Selvom det ikke i sig selv er et formål at lave stort overskud, så betyder det flotte resultat blandt andet, at der er luft i den i øvrigt sunde økonomi, til at købe et par ekstra trådløse mikrofoner.

Instruktøren Kåre Bruhn er godt tilfreds med de tre revy-forestillinger:

– Det er lidt som cirkus, her er det linedanseren som sælger popcorn i pausen, og domptøren der hjælper med at pakke teltet ned bagefter, fortæller Kåre Bruhn med henvisning til at det var en lille trup, der fik revyen op at stå i år. Det gælder både tekster, kostumer og skuespillet på scenen.

Og både Kåre Bruhn og formand Anne Daugbjerg er friske på at gøre det hele igen til næste år – men det bliver dog nødvendigt at forstærke holdet næste gang, både med praktiske hjælpere, skuespillere og tekstforfattere.

– Det er ikke kun i forhold til revyen, amatørscenen vil søge forstærkning. Vi har en meget stor lyst til revy, men også til at spille musik, og BAS har et lille sammenskudsband; toBASco, som vi gerne vil opprioritere, sammen med musikalske hyggeaftner i kælderen, fortæller Anne Daugbjerg.

Det kræver dog at bestyrelsen er stærk nok til at gabe over større mundfulde.  Den proces går i gang når amatørscenen holder generalforsamling i næste uge. Mere præcist den 22. april – altså onsdag  i næste uge – hvor bestyrelsen lægger op til at få forstærket baglandet, så det ikke er det meste af bestyrelsen som også skal stå på scenen.

 

På billedet ses revyholdet efter den sidste forestilling. Bagerst fra venstre: Erik Brendebjerg Jensen, Kåre Bruhn, Pia Bay, Anja Jensen,  Anne Mejdahl Daugbjerg, Signe Thomsen, Lars Hynding Paulsen. Forreste række: Daniel Vilstrup, Morten Bak Hansen,  Peter Ipsen, Ulrich Nielsen og lydmand Nicolai Oliver Madsen.