Robot Bozz indtog USA – og vandt sølv – Tillykke…

Stort tillykke til Robot Bozz med sølvmedaljen i robotdesign til FIRST LEGO League finalen i St. Louis. Et fantastisk resultat!

Robot Bozz Drog tirsdag afsted til St. Louis, USA, for at deltage til en slags VM i First LEGO League. Her er temaet i år ”…find en bedre eller mere nyskabende måde at hjælpe andre til at lære noget nyt.”

Robot Bozz består af Benjamin Sørensen, Emma Kinch-Jensen, Nikolai Sannerum, Sander Hafstrøm Johnsen, Sille Jensen og Simon Jørgensen, som alle går i 7. klasse. Hertil kommer to trænere Ole Stahlfest Jørgensen og Lars Mose Henriksen.

Læs om deres FIRST LEGO League projekt inden afgangen til USA under billedet.


Robot Bozz indtager USA

Siden First LEGO League-holdet, Robot Bozz fra Billund, blev dannet i 2013, har holdet stort set fejet al modstand af banen. I 2013 deltog holdet i både den danske og skandinaviske finale, samt den åbne europæiske finale.

Men denne gang er holdet nået endnu videre, og således drager Billund-eleverne på tirsdag til USA til en slags VM i First LEGO League. Her er temaet i år ”…find en bedre eller mere nyskabende måde at hjælpe andre til at lære noget nyt.”

Robot Bozz har villet forbedre måden, vi lærer dansk grammatik på. De har derfor udviklet konceptet til et læringsspil, hvor læring, bevægelse, leg og øget motivation kan spille sammen. Kort fortalt består spillet af hhv. en lærer- og elevdel. I lærerdelen kan læreren udvælge hvilke emner og aktiviteter, eleverne skal arbejde med og disse kommer til at indgå i et læringsspil, som eleverne henter på en app.

I november 2014 vandt Robot Bozz den lokale konkurrence i Horsens, hvor deres idé blev kåret som den mest innovative. Efterfølgende vandt holdet den skandinaviske finale i København og er nu klar til World Festival i St. Louis. Robot Bozz tager derfor til USA på tirsdag for at repræsentere Danmark og ikke mindst Billund.

Robot Bozz består af Benjamin Sørensen, Emma Kinch-Jensen, Nikolai Sannerum, Sander Hafstrøm Johnsen, Sille Jensen og Simon Jørgensen, som alle går i 7. klasse. Hertil kommer to trænere Ole Stahlfest Jørgensen og Lars Mose Henriksen.