Så er skulpturpark-billund.dk snart igen på lokale hænder


Gennem et stykke tid har bestyrelsen i Skulpturpark Billund kæmpet med en ukendt person et sted i Danmark om retten til domænenavnet skulpturpark-billund.dk. Men nu har Klagenævnet for domænenavne givet Billund-folkene ret i at de har ret til navnet – og ikke den ukendte person.

Da det gik op for Skulturpark Billund at deres domænenavn af forskellige årsager ikke var blevet fornyet og at en anden i stedet havde snuppet det, gik eftersøgningen af denne person i gang.

Det viste sig hurtigt at personen havde opgivet forkert adresse og telefonnummer til dk-hostmaster.dk, der administrerer alle domæner, som slutter med .dk – og vel egentligt betragtes som den danske myndighed på området.

Med de falske oplysninger in mente, lå mistanken, om at domænet var erhvervet med videresalg for øje, lige for. Det var også baggrunden for at Billund-folkene tog initiativ til klagesagen.

At domænet nu er på vej tilbage på lokale hænder, glæder Kirsten Vagtholm, der er formand for sb

– Vi er meget lettede og havde også håbet, at vi fik medhold. Vi kunne ikke se det rimelige i, at nogen kunne overtage sådan en hjemmeside og så tro at vi ville betale for at få den tilbage, siger Kirsten Vagtholm.

 

Foto: Jeppe Donslund