Sdr. Omme-præst fandt forsvundet norsk kat

Præsten i Sdr. Omme, Jacqueline Thiesen, er blevet noget af en helt i en norsk familie. For tre år siden var familien Sandvik på campingferie i Danmark og vendte blandt andet vejen forbi Omme Camping.

Her skete der imidlertid det ulykkelige, at familiens kat, Pippi, forsvandt, og trods intens eftersøgning og forlænget ophold i Sdr. Omme, endte familien med at tage hjem til Norge uden deres kat.

Men i fredags ringede telefonen så hos familien Sandvik i Norge. Det skriver vg.no. I den anden ende var præst Jacqueline Thiesen fra Sdr. Omme, der mente at have fundet Pippi – næsten tre år efter den forsvandt.

Jacqueline Thiesen flyttede ind på præstegården i Sdr. Omme sidste sommer, og opdagede snart at en fremmed kat listede rundt omkring præstegården – dog uden at ville nærme sig huset og Jacqueline. Først da Jacqueline Thiesen selv anskaffede sig en kat, blev den fremmede kat mere interesseret og og det lykkedes Sdr. Omme-præsten at få kontakt til katten, som hun dog ikke vidste hvem tilhørte.

Et opslag på Facebook gav pote, for flere meldte tilbage, at en norsk familie for nogle år siden havde mistet deres kat under et ophold på Omme Camping. En opringning til campingpladsen resulterede i, at Jacqueline Thiesen fik fat i kattens pas, som pladsen var i besiddelse af og derigennem lykkedes det at finde frem til Pippis norske familie.

Således kunne Jacqueline Thiesen i fredags ringe til den norske familie og fortælle dem den glade nyhed, at Pippi var i god behold på præstegården i Sdr. Omme – knap tre år efter den forsvandt.