Seks store erhvervsforeninger vil samarbejde i Business Trekanten

Billund ErhvervsFremme deltager i nyt samarbejde med de øvrige lokale erhvervsforeninger i Trekantområdet. Det er planen at de 6 erhvervsforeninger i Trekantområdet nu vil udbyde en række erhvervsarrangmenter, som vil være åbne for alle medlemsvirksomhederne i hele Trekantområdet.

Det er noget helt nyt at vi nu udbyder nogle af vore arrangementer for virksomheder i hele Trekantområdet. I første omgang udbyder vi et arrangement om eksport til Indien til de 6 erhvervsforeningers medlemmer. Og på samme måde får medlemmerne af Billund ErhvervsFremme mulighed for at deltage i udvalgte arrangementer i de øvrige foreninger. Det er et samarbejde som forhåbentligt mange virksomheder kan få noget ud af, siger Morten Karlsbjerg, direktør for Billund ErhvervsFremme

Billund ErhvervsFremme afholder bl.a et arrangement om eksport til Indien den 5. marts 2015. Læs mere her

Virksomheder beliggende i Trekantområdet har en stærk fælles interesse i at løfte hele Trekantområdet og understøtte en gunstig regional erhvervsudvikling. Virksomhederne kan derfor med fordel mødes, sparre med hinanden og sammen lade sig inspirere til fremtidig vækst indenfor emner som internationalisering, ledelse, salg, og produktivitet.

Den mulighed vil de seks stærke lokale erhvervsforeninger i Trekantområdets kommuner nu sammen give deres medlemsvirksomheder.

Under navnet Business Trekanten styrker de seks erhvervsforeninger nu samarbejdet og giver deres tilsammen over 2.000 lokale medlemsvirksomheder helt unikke muligheder for at mødes og udvide deres kontakter og netværk blandt andre virksomheder i Trekantområdet.

De seks erhvervsforeninger er: Billund Erhvervsfremme, Business Vejle, Foreningen Business Kolding, Fredericia Erhvervsforening, Middelfart Erhvervscenter og UdviklingVejen.

Allerede i 2015 udbyder Business Trekanten en række meget spændende erhvervsarrangementer, som vil være åbne for alle medarbejdere i erhvervsforeningernes medlemsvirksomheder i hele Trekantområdet.

Arrangementerne vil være en optimal mulighed for dialog, netværksdannelse og eventuelt samarbejde mellem Trekantområdets virksomheder.

De endelige temaer og datoer for de enkelte erhvervsarrangementer meldes ud løbende. I kalenderåret 2015 er der indtil nu planlagt arrangementer indenfor blandt andet salg, markedsføring, supply chain og it-kriminalitet.

Læs mere på www.businesstrekanten.dk

Trekantområdet byder b.la på:

  • Danmarks produktionscentrum. Området har flere produktionsarbejdspladser end København, Århus og Odense tilsammen.
  • Et samlet arbejdsmarked med en arbejdsstyrke på 167.000. En stor del af arbejdsstyrken er højt kvalificeret faglært arbejdskraft med praktisk erfaring fra industriel produktion.
  • Det sted udenfor København, hvor man har adgang til den største arbejdsstyrke inden for 1 times kørsel, nemlig 1,8 mio. indbyggere.