Seniorer i Billund skal svinge battet

PR-foto: DGI DGI Landsstævne 2013 i Esbjerg.


Nu får lokale seniorer mulighed for at holde både krop og sind i form ved at spille bordtennis. Billund IF bordtennis tilbyder nemlig bordtennis til alle seniorer over 60 år – både begyndere og øvede.

Træningen er tilrettelagt og tilpasset +60ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær og fællesskab før, under og efter træningen med bold og bat.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også mange steder i hjernen.

– Grunden til at flere 60+ bør spille bordtennis er, at mange måske ikke længere kan holde til de mere fysisk krævende sport som eks fodbold, tennis etc.  Du får trænet reaktionsevne og balance. Bordtennis er desuden godt for konditionen, og påvirker og styrker også mange steder i hjernen. Du behøver heller ikke være verdensmester for at synes om spillet. Sidst, men ikke mindst, kan du “risikere”, at hygge dig både før, under og efter spillet, siger Morten Kinch-Jensen, der er formand i Billund IF Bordtennis.

Bordtennisklubben holder desuden åbent hus den 11. september, hvor interesserede kan komme og prøve kræfter med sporten.