Skolepatruljer hædret for deres arbejde

Politiassistent Anne Fryland sammen med de to skolepatruljer Oliver og Kristian samt borgmester Ib Kristensen.


Der var ros over hele linjen fra både borgmester, trafiklærer og politiet, da de to skolepatruljer Kristian Vad Jensen og Oliver Kjeldsen var på job forud for skoledagen på Sdr. Omme Skole i dag.

Tidligt i morges stod de klar til at hjælpe deres skolekammerater sikkert over den trafikerede hovedvej gennem Sdr. Omme. Det er tredje år de to er skolepatruljer – som der i øvrigt findes 15 af på Sdr. Omme Skole.

– I gjorde det helt rigtigt. Både med at læse trafikken og signalere tydeligt at I er på vej ud på vejbanen. Der kommer rigtig meget tung trafik på jeres vej, men det havde I helt styr på, lød det fra politiassistent Anne Fryland, der lagde vejen forbi Sdr. Omme Skole for at rose skolepatruljen. Det blev dog også til et par kammeratlige samtaler og løftede pegefingre til enkelte mørkelagte cyklister på vej til skole.

I lighed med de øvrige skolepatruljer i Billund kommune, fik skolepatruljerne på Sdr. Omme Skole i mandags hver en biografbillet af borgmester Ib Kristensen og Billund kommune – som tak for deres indsats og i anledningen af Den Sureste Uge, som Sikker Trafik har udnævnt uge fem til at være. Det er her landets skolepatruljer hædres for deres indsats før og efter skoledagen.