Skuden er vendt i BI Gymnastik

Arkivfoto


For få år siden måtte Billund Gymnastik indkalde til ekstraordinær generalforsamling for at få foreningen til at overleve. Alt for få mødte dengang op til den ordinære generalforsamling, hvor der skulle vælges nye bestyrelsesmedlemmer. Ingen meldte sig, og derfor måtte der en ekstraordinær generalforsamling til for at redde foreningen.

Det lykkedes og her få år senere er der i den grad optimisme at spore i gymnastikforeningen. Derfor er der ikke de store panderynker hos formand Karina Ehmsen, der i aften skal aflægge sin anden formandsberetning, når BI Gymnastik afholder årets generalforsamling.

– Vi har en sund økonomi. Vi har et fornuftigt medlemsantal og et varieret udbud af hold. Vi får stadigt flere nye forældre til at melde sig under fanerne som frivillige og hjælpetrænere, så jeg er ikke bekymret, siger Karina Ehmsen. Det betyder dog ikke, at forældrene skal afholde sig fra at komme til aftenens generalforsamling.

– Vi står ikke umiddelbart med en mangel på nye bestyrelsesmedlemmer, så man er ikke i fare for at blive valgt ind, hvis man dukker op til aftenens møde, griner Karina Ehmsen. Hun opfordrer dog alle til at møde op og byde ind med forslag til at gøre foreningen mere attraktiv.

– Vi har stort set næste års program på plads, men derfor vil vi da meget gerne høre forslag til, hvilke hold borgerne i Billund godt kunne tænke sig at se i BI Gymnastik-regi, lyder opfordringen fra formanden.

Hun kan blandt andet se tilbage på et år, hvor tilgangen af internationale familier har været stigende.

– De internationale forældre holder sig heller ikke tilbage med at stille op som hjælpetrænere, så det er fantastisk, siger Karina Ehmsen.

Hun og den tidligere formand, Anni Falkenberg har kørt et fortrinligt samarbejde de sidste år, så derfor er det med vemod, at Karina Ehmsen i aften siger farvel til sin sparringspartner.

– Anni har valgt at forlade bestyrelsesarbejdet i BI Gymnastik, hvor hun har gjort en kæmpe forskel i næsten ti år – både i bestyrelsen og som træner/hjælpetræner. Jeg er ked af, hun siger stop, men jeg forstår det fuldt ud og sætter kæmpe pris på hvad hun har gjort for BI Gymnastik i alle årene, siger Karina Ehmsen.

Aftenens generalforsamling finder sted i Billund Idrætscenter kl. 19.