Slank, sund og mæt – foredrag ved Anne Hjernøe

Anne Hjernøe. PR-foto


Kom til Billund tirsdag den 29. oktober og få tips og tricks til at komme af med de overflødige kilo.

De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor hun har lavet tv om mad fra sit eget køkken eller været på rejse med Anders Agger. Senest har vi kunnet følge dem på en tur til Mellemøsten.

I foredraget “Slank, sund og stærk” fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. I foråret udgav hun bogen ”Stærk, let og mæt”, der fortæller om forfatterens vej til vægttab og en sundere livsstil, blandt andet ved kun at spise til hovedmåltiderne. Anne Hjernøe har gennem mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et hav af kogebøger om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, grøn mad, mad mod kræft, og så alle de velkendte små retter fra hele verden.

I foredraget vil der være fokus på smag, grundsmage og smagsoptimering af måltidet, vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens, måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk og kød, motivationsfaktorer, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove. Anne kommer med tricks til at få smagen ind i dit måltid og samtidig sikre, at du bliver ordentlig mæt. Der er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.

Til slut bliver der vist enkelte klip fra udsendelserne med Anne og Anders, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Billetter til 60 kr. kan købes på Billund Bibliotekernes hjemmeside.

Tirsdag d. 29. oktober kl. 19.00 i Billund Centret, Teatersalen

Arrangør: Billund Bibliotekerne