Sparekassen Kronjylland ny hovedsponsor i Vorbasse Boldklub

Fra venstre ses indsat en tegning af klubbens nye spillerdragt, der, ligesom klubbens nye logo, er designet af Mette Voldmester. Herefter er det bestyrelsesmedlemmerne Poul Erik Jessen og Jack B. Pedersen og yderst til højre står H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland.


Vorbasse Boldklub har indgået en samarbejdsaftale med Sparekassen Kronjylland. Aftalen gælder for tre år, og et meget synligt resultat af aftalen er, at Sparekassen Kronjyllands logo kommer på alle klubbens spilledragter.

Som i mange andre byer er boldklubben en vigtig del af lokalsamfundet. Når børnene træner, eller der er hjemmekamp, mødes man og hører lidt om, hvordan det står til. På den måde er Vorbasse Boldklub et  vigtigt samlingspunkt, som er med til at skabe et godt og levende sammenhold.

Der er rigtig mange frivillige, der lægger deres tid og kræfter i Vorbasse Boldklub for at skabe nogle gode oplevelser med sport for børn og unge. Det vil vi gerne støtte, og vi er glade for, at vi har fået lov til at bidrage til klubben såvel som til de mange frivillige ledere og trænere, siger H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland.

Han glæder sig til fortsat at være en del af det gode sammenhold i og omkring Vorbasse også de næste tre år.