Succesen med Regatta Rally gentages

For første gang nogensinde blev der i august sidste år afholdt Regatta Rally i Billund Bæk. Rigtig mange børn mødte op med deres LEGO-både, som de selv havde bygget, og så blev der sejlet om kap i bækken.

– Både børn og voksne gik op i sejladsen med liv og sjæl, og siden har mange efterspurgt Regatta Rally 2015 – og selvfølgelig følger vi op på succesen, lyder det fra arrangørerne, der i år er International School of Billund, Billund Ungdoms- og Kulturskole, Kulturrødderne og Billund Bibliotekerne.

Selve sejladsen finder sted søndag den 23. august mellem kl. 10 og 14. Her vil Billund Centrets græsplæne emme af picnicstemning og regattafestligheder med levende musik, ristning af skumfiduser over bål, tovbane, forskellige spil, sejlads med små både og ænder i badebassiner og et telt med LEGO-klodser, hvor man kan bygge lige det, man har lyst til.

Børn fra 8 år kan deltage i regattaen med LEGO-både. Det kræver, at man på forhånd tilmelder sig på Billund Bibliotek og samtidig henter en pose LEGO. Den skibsbund, der ligger i posen, skal bruges, men man behøver til gengæld ikke bruge de klodser, der også ligger i posen. Vil man hellere bygge båden af de LEGO-klodser, man har derhjemme, er det helt i orden. Det er også tilladt at slippe fantasien løs og supplere med kviste, sejl eller lignende.

Tilmeldingsblanketten kan enten udskrives fra bibliotekets hjemmeside billundbib.dk eller hentes på Billund Bibliotek fra d. 10.-20. august. Sejladserne med LEGO-både kommer til at foregå mellem kl. 10 og 13, men man får først det nøjagtige sejltidspunkt, når man bliver registreret i informationsteltet på Billund Centrets græsplæne søndag kl. 9.00.

 

Foto: fra sidste års succes med Regatta Rally i Billund Bæk ved Billund Centret. /Capital of Children