SUN-AIR og JoinJet går grønnere fremtid i møde

SUN-AIR Aviation Group, der bl.a. ejer det danske luftfartsselskab SUN-AIR of Scandinavia A/S samt ad hoc-charterselskabet JoinJet, går nu ind i Trekantområdets PtX partnerskab, Triangle Energy Alliances, TEA. Det sker for at sikre koncernen en grønnere fremtid, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

SUN-AIR vil blive repræsenteret af JOINJET, der ifølge pressemeddelelsen ser TEAs PtX projekt som et spændende og vigtigt projekt for at opnå de globale og nationale grønne mål, der skal til for at reducere CO2 aftrykket.

– Inden for luftfartsindustrien er det oplagt primært at fokusere på Sustainable Aviation Fuel (SAF). Ved at indgå i TEA’s PtX projekt vil vi deltage i et mere vidtfavnende samarbejde omkring optimering og udnyttelse af ressourcer. Igennem vores samarbejde med TEA får vi mulighed for at være med til at sætte vores præg på projektet og de fremtidige processer, som PtX kan bibringe samfundet og de forskellige industrier, heriblandt luftfartsindustrien, lyder det i meddelelsen.