Sydbank Løbet satser på at gennemføre

Kort inden starten på Sydbank løbet 2018. Foto: Sydbankløbets fb-side


Rigtig mange løb er blevet aflyst i foråret eller afviklet på en anderledes måde, hvor man har løbet sammen hver for sig. Men hos Grindsted Motion håber man at kunne afvikle Sydbank Løbet som vanligt lørdag den 3. oktober.

Bruno Jochumsen har givet tilsagn om, at Sydbank igen i år vil være en af sponsorerne og stå klar med Rasmus Klump pandekager, når løberne kommer i mål. Dog er det under betingelse af, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer kan overholdes. Derfor har vi i Motion valgt at gå i gang med planlægningen af løbet. Alle hvis’erne giver jo nogle udfordringer. Eksempelvis skal der lejes telt og bestilles løbenumre, samtidig med at løbet risikerer at blive aflyst på grund af nye regler om forsamlinger, siger formanden for motionsklubben Poul Lund Mikkelsen

Klubben har dog valgt at tage ja-hatten på og bevare optimismen; man har endda valgt at udvide ruterne.

– Vi tror, at der er rigtig mange, som i foråret har haft nogle gode og positive oplevelser med at gå ture, da Danmark blev lukket ned. Derfor udvides årets Sydbank Løb med to gåruter, siger Poul Lund Mikkelsen og fortæller, at der med stor sandsynlighed nok ikke vil være mulighed for at gennemføre de meget populære fortræninger i august/september med start hos sponsorerne rundt i byen.