Sydbank Løbet vender tilbage

Arkivfoto: Sydbankløbets arrangører / motionsbilleder.dk


Grindsted Motion og Sydbank har taget ja-hatten på og genoptager Sydbank Løbet lørdag den 2. oktober. Samtidig skifter løbet navn til Sydbank Løbet – Walk and Run og favner dermed en større skare.

Foruden det meget populære børneløb for de 0-8-årige fastholdes de traditionelle distancer på 4,2 km, 10 km og halv-maraton. Herudover udvides arrangement med gåruter på 5 km og 10 km.

– Sidste år kunne vi ikke gennemføre Sydbank Løbet – Walk and Run pga. Corona-restriktionerne, men som det ser ud nu, skulle det være helt forsvarligt at gennemføre, siger formand for Grindsted Motion, Poul Lund Mikkelsen, der håber at den 2. oktober bliver en festlig dag i Grindsteds bymidte for både tilskuere, løbere og dem, der går.

Grindsted Motion arbejder hårdt på at få de sidste aftaler på plads, så klubben igen kan tilbyde de altid meget populære fortræninger. Det bliver over seks tirsdage med start hos sponsorerne rundt i byen – og det er både for løbere og dem, der gerne vil gå. Første gang bliver den 24. august kl. 18 med start i Sydbank, hvor alle er velkomne.