Teddy Bear Art Museum i Billund fejrer 1-års fødselsdag med manér

Den 20. maj var det præcis et år siden, at Teddy Bear Art Museum i Billund åbnede sine døre for publikum for første gang.

Godtfred og Edith Kirk Christiansen hjem i Billunds midtby havde inden da været igennem en stor renovering for at huse de mange bamser, udstillinger og cafe.

Nu er det så tid til at fejre 1-års fødselsdagen med hele byen, som inviteres til fødselsdag i Bamsemuseet fra kl. 10-17 på søndag den 26. maj.
Her vil der være med musik, ballet, aktiviteter og gratis kage til børnene.

For at markere fødselsdagen har bamsedesigner Gitte Thorsen designet sin hidtil største bamse, som færdigsyet vil være hele 76 cm høj. Men til forskel for de over 400 bamser hun har designet og syet indtil dato, er det ikke hende selv der skal sy dette 1. eksemplar af kæmpebamsen. Det er nemlig gæsterne.

– Det er virkelig et spændende projekt, for jeg tror ikke sådan noget er prøvet før. Vi glæder os meget til at komme i gang og håber, at rigtig mange vil kigge forbi denne dag, for at hjælpe os med at sy og komme i mål med projektet, siger Gitte Thorsen, der også er museumsbestyrer på Teddy Bear Art Museum.

I forbindelse med fejringen er der halv pris på entreen til udstillingerne, men som altid kræver det ingen billet at besøge cafeen.