Tegn Playlinen i hele juli


Hele juli måned er det muligt at tegne løs på PlayLine i Billund. Det sker på opfordring fra Culture Shift, der opfordrer os til at gøre noget anderledes på vores tur rundt på PlayLine.

– Har du nogensinde tegnet med dine tæer? Eller lukket dine øjne og bare tegnet hvad du hører? Det kan du nu, lyder opfordringen fra folkene bag Culture Shift.

Tegn Linjen Art Walk består af otte forskellige tegne-aktiviteter der kan ses på plader rundt omkring i Skulpturpark Billund. Starten går fra Frirum, og så går tegnelinjen ellers hele vejen igennem Skulpturparken til de tre legeskulpturer ved Billund Bad.

For at være med skal man selv have noget at tegne med og på samt noget snor. Resten kan findes på turen rundt i hele juli måned.

– Vi hører ofte folk sige “jeg kan ikke tegne”, når vi har de her aktiviteter. Så målet er at ændre den tankegang, siger kunstner i Culture Shift, Lucy Read.

For man skal nemlig ikke nødvendigvis have nogen som helst tegneerfaring for at være med:

– Det her er sjove, simple eksperimenter som benytter sig af forskellige tegneideer for at udforske naturen, kunsten og miljøet på nye måder på Playline, lyder der fra Lucy Read.

Nu på lørdag kan man komme forbi FriRum (det nye område mellem bækken og plejehjemmet) hvor man mellem kl. 10 og 13 kan snuppe en pose med tegnesager, tegne lidt og så gå på tur rundt på PlayLine.