Tilfredshed med foreløbigt salg af Musik i Gryden-billetter

Foto: Ulrik Wulf Nielsen


Efter påske stiger prisen på Musik i Gryden billetterne igen.

Da billetsalget blev indledt 1. november var det til 495,- kroner stykket plus gebyr og siden da er prisen kravlet opad. Dermed har der i lang tid været penge at spare – mange endda i forhold til hvad billetprisen ender på, når først musikken spiller på Grindsted Stadion den 3. august.

Den 1. april får prisen endnu engang et nøk opad til 695,-.

– Vi fik sidste år lidt kritik for at billetprisen var for høj, men så kunne man bare have slået til fra starten, siger tovholder på årets Musik i Gryden, Ronni Sebastian Lade Eriksen.

Han er godt tilfreds med billetsalget indtil videre:

– Vi har solgt små 3000 billetter, og vi er super glade for den opbakning, der har været til at komme i Gryden og høre de 11 bands, vi byder på i år. Vi ved, at mange trofaste Gryden-gængere allerede har indløst billet, og vi kunne da godt tænke os, at de sidste kom ud af starthullerne og fik sikret sig en billet, inden prisen stiger for meget. Der skal jo også være budget til, at man kan købe nogle drikkevarer på pladsen, smiler Ronni Sebastian Lade Eriksen.

Disse navne kan du opleve til 2024-udgave af Musik i Gryden: D-A-D, Jonah Blacksmith, Krebs/Falck, Shu-bi-dua 2.0, GOBS, Faustix, De Frigjorte, Dr. Diesel, CockTail Hounds, Takeoff og PopBox.

Billetsalget til Musik i Gryden foregår som altid på musikigryden.dk