Topopgør på Billund Stadion

Arkivfoto


Når FC GOG, der er en sammenslutning af Gadbjerg og Givskud, i aften gæster Billund Stadion til et møde i serie 3, så er der tale om det vaskeægte topopgør.

Begge hold er kommet godt fra start i denne efterårssæson med sejre i de to første opgør.

For Billunds vedkommende venter endnu en vanskelig kamp. Fredagens opgør i Skovlund blev nøjagtig så svær som forudset, og Billund havde svært ved at få spillet til at flyde, ligesom det også kneb med at få det rigtige tempo på spilet fremad banen. Billund trak sig dog sejrrigt ud af kampen med en smal 1-0 sejr. Og nu venter altså endnu en svær opgave:

– Holdet har fået Kris Pedersen igang igen og han gør en forskel på holdet fra Gadbjerg/Givskud, som da også kommer til kampen med 2 sejre i de 2 første opgør og specielt sidste rundes sejr på 3-0 over Jelling var flot, lyder det fra Billund-mandskabet. Her erkender man at en sejr kræver, at Kris Pedersen ikke får lov til at styre GOGs spil:

– Samtidig skal der også holdes meget øje med Marius Hansen samt 2-måls skytten fra deres Jelling kamp, Niels Bjerremand, lyder det fra holdet.

Ved aftenens kamp på Billund Stadion skal årets spiller fra foråret kåres og som altid skal publikum være med til at kåre kampens spiller.