Troels Ravn fik besøg på Christiansborg fra Vorbasse


– Jeg er godt nok lidt træt, men det har været sjovt at se, hvordan Christiansborg ser ud, og jeg håber, skolen fremover bliver ved med at tage på tur.

– Vi har lært en masse om politik, og at de røde og blå ikke er så forskellige alligevel.

– Vi kunne godt have brugt længere tid, det var overraskende spændende, selv om vi ikke måtte prøve den seje elevator.

– Jeg synes, det er vigtigt, at I også kigger på, hvordan eleverne har det med skolereformen.

Sådan lød det fra Frederikke, Valdemar, Freja og Lene efter at de sammen med kammeraterne i 9. klasse på Vorbasse Skole, havde været på rundvisning med MF Troels Ravn

Eleverne og lærerne Heidi Luther Stormer og Ole Brejnrod fik også lejlighed til at høre om de politiske partiers forskellige ønsker til den kommende finanslov, samt hvordan det er at arbejde som politiker og få det hele til at hænge sammen, når arbejdspladsen ligger i København og bopælen i Jylland.

– Det er dejligt at få besøg, give en rundtur i vores demokrati, og fortælle om aktuelle politiske spørgsmål og demokratiets udvikling. 9. klasse fra Vorbasse Skole gjorde det rigtig godt, fortæller Troels Ravn

– Eleverne var godt nok lidt trætte og havde ømme ben efter at have gået rundt og set København, men de havde masser af energi og gode spørgsmål og kommentarer, da de besøgte Borgen, fortæller Troels Ravn der synes at besøget i dag var noget ganske særligt.