Udgiver debutalbum efter 40 år som musiker


Det har været en lang fødsel. Så kort kan det siges om, hvorfor Hans Henning Johansen fra Billund efter mere end 40 år i musikbranchen først nu har udgivet sit eget EP-album bestående af tre numre. Hidtil har han udgivet tre albums med Rattlesnakes, der i rigtig mange år har været fast husorkester i LEGOLANDs westernby. Men nu var det altså tid til at prøve dette soloprojekt:

– Det var historier, der måtte ud. Historier, som jeg har haft inde i mit hoved i mange år, men ikke havde fået ned på skrift i en tekst. Det har jeg så fået hjælp til på to af numrene, mens det tredje er ét jeg har fået af en amerikansk producer, der hørte mig spille i LEGOLAND en dag for mange år siden, siger Hans Henning Johansen.

Albummet er indspillet i Ansager hos vennen og kollegaen Tommy Rasmussen, der er kendt fra Neighbours, og som også spiller med på pladen.

Her kan du lytte til lidt af de tre numre på den nye EP: