Unge landmænd fra Grindsted besøgte Borgen

Unge landmænd fortæller de gode historier på Christiansborg. Privatfoto


Vi har meget godt at fortælle om Dansk Landbrug – gode sunde fødevarer, eksport til hele verden, vigtig indtjening til nationaløkonomien, gode uddannelser, gode arbejdspladser. Det var nogle af budskaberne til MF Troels Ravn, da et hold af kommende produktionsledere fra Grindsted Landbrugsskole besøgte Christiansborg.

– Jeg mener, at landbruget på alle måder er et vigtigt erhverv. Vi skal have et bæredygtigt dansk landbrug, med gode betingelser for landmanden og miljøet Derfor er jeg glad for besøget og de positive input fra fremtidens landmænd, fortæller Troels Ravn

– Det er rigtig godt, at så mange unge mennesker, både kvinder og mænd, søger uddannelse inden for landbruget. Landmændene gav mig et indblik i deres drømme og håb. De vil noget, og de er engageret i deres job. Vi skal fra Christiansborg sørge for gode rammebetingelser, og jeg ser det eksempelvis som et must, at vi får lettet mulighederne for et generationsskifte, så også en ny generation landmænd får mulighed for at etablere sig.