Verdensmestrene hyldet i deres hjemklub

Verdensmestrene i Golf, Rasmus og Nicolai Højgaard blev i dag hyldet af medlemmerne i deres hjemklub Gyttegård Golf klub. Og det blev de til spontane klapsalver i fyldte lokaler hvor medlemmerne også fik mulighed for at lykønske tvillingerne personligt.

Ud over de mange fremmødte medlemmer var Dansk Golf Union repræsenteret ved formand Jim Staffensen, som med stor begejstring beskrev hvordan de på hans kontor har modtaget lykønskninger og anerkendelse fra hele verden, for det som han selv beskriver som et historisk resultat uden fortilfælde.

VM-medaljen er kulminationen på det måske bedste år nogensinde i dansk amatørgolf. Tidligere i år blev Nicolai individuel europamester og sammen har Rasmus og Nicolai også vundet der uofficielle junior-VM i Japan og bronze ved hold-EM.

Medlemmerne i Gyttegård Golf klub stod i kø for at lykønske tvillingerne personligt, og det er den altid trofaste opbakning vi mærker når vi spiller på banen, udtaler tvillingerne som ydmygt takkede medlemmerne for al den støtte de får, alle de steder de spiller.

Næste vigtige turnering er allerede i den kommende weekend, hvor tvillingerne sammen med resten af Eliteholdet skal forsøge at hente DM-guldet hjem til Gyttegård, en titel som klubben aldrig vundet før.